Sushikulho Lohella

Sushikulhoa helpompaa tapaa syödä sushia ei ole, kokeile vaikka itse!

  30-60min       Ei mausteinen       Helppo     Annosmäärä
Ainesosat
SUSHIRIISI
250g Blue Dragon sushiriisiä
2rkl riisiviinietikkaa
1rkl sokeria
1tl suolaa
TAI
0.5dl Blue Dragon Sushi Su -kastiketta
LISÄKSI
0.5kpl kurkkua viipaloituna
0.5kpl porkkanaa ohuina viipaleina
0.25kpl punasipulia ohuina viipaleina
100g kylmäsavulohta viipaleina
1kpl avokado viipaleina
Blue Dragon Nori merilevää leikattuna ohuiksi tikuiksi
WASABI-SOIJAKASTIKE
0.6dl Extra Virgin oliiviöljyä
2tl limemehua
Blue Dragon japanilaista soijakastiketta maun mukaan
1tl Blue Dragon wasabitahnaa (tai maun mukaan)
Valmistusohje

1. Valmista sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan, mausta Blue Dragon riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla tai valmiilla Blue Dragon Sushi Su:lla. Anna jäähtyä.

2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja sekoita kunnes seos emulgoituu. Laita sivuun odottamaan.

3. Laita sushiriisi, kurkku, porkkana, punasipuli, kylmäsavulohi ja avokado (pirskottele hieman limemehua avokadon päälle, jotta se ei tummene) salaattikulhoon. Sekoita kevyesti ainekset sekaisin. Koristele seesaminsiemenillä ja merilevätikuilla.

4. Pirskottele päälle kastiketta ja tarjoile välittömästi.

Saatat myös pitää näistä