4kpl | Keskikokoista tortillalettua | |
1pkt | Blue Dragon Tofu | |
3rkl | Blue Dragon Makea chili & inkiväärikastike | |
3rkl | Oliiviöljyä | |
450g | Viipaloituja vihanneksia esim. paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa | |
3rkl | Tuoretta korianteria | |
2dl | Turkkilaista jogurttia | |
1tl | Blue Dragon Wasabitahna | |
1rkl | Sinappia |
1. Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi sitä chili-inkiväärikastikkeessa muutama tunti.
2. Sekoita wasabikastikkeen ainekset keskenään. Kuumenna öljy wok-pannussa tai paistokasarissa. Lisää pannulle vihannekset ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää kuutioitu tofu ja kypsennä vielä minuutti.
3. Kuumenna tortilloita mikrossa 15-20 sekuntia tai käytä ne nopeasti kuumalla paistinpannulla.
4. Täytä tortillat tofu-kasvisseoksella ja mausta wasabikastikkeella. Tarjoa heti.