8kpl | Merileväarkkia | |
400g | broilerin ohuen ohuita fileepihvejä | |
0.5dl | Blue Dragon Teriyaki-kastiketta | |
sormisuolaa | ||
öljyä paistamiseen | ||
SUSHIRIISI | ||
250g | Blue Dragon -sushiriisiä | |
2rkl | Blue Dragon riisiviinietikkaa | |
1rkl | sokeria | |
1tl | suolaa | |
TAI | ||
0.5dl | Blue Dragon Sushi Su –kastiketta | |
TÄYTTEET | ||
1kpl | paprika | |
2-3kourallista | rucolaa tai wasabirucolaa | |
2-4rkl | viipaloituja jalapenoja | |
3-4rkl | meksikolaista chipotle-salsaa |
1. Marinoi broilerin ohutleikkeitä teriyaki-kastikkeessa vähintään pari tuntia.
2. Suikaloi paprika tulitikkumaiseksi.
3. Pariloi broilerin ohutleikkeet nopeasti kuumalla parilalla, mausta sormisuolalla. Leikkaa fileet viipaleiksi.
4. Tarvitset jokaiseen burritoon kaksi merileväarkkia. Levitä yhdelle merileväarkeille riisiä tasaiseksi matoksi. Asettele riisille broileriviipaleet, paprikasuikaleet ja jalapeno-viipaleet. Lusikoi täytteelle chipotle-salsaa ja lisää viimeiseksi kourallinen rucolaa.
5. Jatka sushirullaa toisella merileväarkilla. Liimaa se jo täytettyyn arkkiin vesitilkalla. Kääri sushimaton avulla napakaksi, isoksi rullaksi. Lopuksi kääri sushiburrito voipaperiin kuin karkki.
6. Laita sushiburrito tarjolle leikkaamalla karkkia muistuttava rulla puoliksi. Nauti heti!