Sushiburritot broilerilla

Sushiburritto on helppo tapa syödä sushia, burriton väliin voi laittaa omia suosikkiraaka-aineita, vaikkapa broileria!

  30-60min       Mieto       Helppo     Annosmäärä
Ainesosat
8kpl Merileväarkkia
400g broilerin ohuen ohuita fileepihvejä
0.5dl Blue Dragon Teriyaki-kastiketta
sormisuolaa
öljyä paistamiseen
SUSHIRIISI
250g Blue Dragon -sushiriisiä
2rkl Blue Dragon riisiviinietikkaa
1rkl sokeria
1tl suolaa
TAI
0.5dl Blue Dragon Sushi Su –kastiketta
TÄYTTEET
1kpl paprika
2-3kourallista rucolaa tai wasabirucolaa
2-4rkl viipaloituja jalapenoja
3-4rkl meksikolaista chipotle-salsaa
Valmistusohje

1. Marinoi broilerin ohutleikkeitä teriyaki-kastikkeessa vähintään pari tuntia.

2. Suikaloi paprika tulitikkumaiseksi.

3. Pariloi broilerin ohutleikkeet nopeasti kuumalla parilalla, mausta sormisuolalla. Leikkaa fileet viipaleiksi.

4. Tarvitset jokaiseen burritoon kaksi merileväarkkia. Levitä yhdelle merileväarkeille riisiä tasaiseksi matoksi. Asettele riisille broileriviipaleet, paprikasuikaleet ja jalapeno-viipaleet. Lusikoi täytteelle chipotle-salsaa ja lisää viimeiseksi kourallinen rucolaa.

5. Jatka sushirullaa toisella merileväarkilla. Liimaa se jo täytettyyn arkkiin vesitilkalla. Kääri sushimaton avulla napakaksi, isoksi rullaksi. Lopuksi kääri sushiburrito voipaperiin kuin karkki.

6. Laita sushiburrito tarjolle leikkaamalla karkkia muistuttava rulla puoliksi. Nauti heti!

Saatat myös pitää näistä