400g | Lohifileeta paloina | |
1pussi | Blue Dragon Misokeittotahna | |
2rkl | Blue Dragon Wasabitahna | |
1rkl | Seesaminsiemeniä | |
1 | Kananmunankeltuainen | |
1rkl | Blue Dragon Japanilainen soijakastike | |
1rkl | Ruokaöljyä | |
1dl | Crème fraiche | |
100g | Vihanneskrassia | |
4annoskerää | Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g | |
2dl | Kalalientä | |
200g | Vihanneksia, ohuina suikaleina |
1. Sekoita keskenään misokeitto, 1 rkl wasabitahnaa, seesaminsiemenet ja munankeltuainen. Vispaa joukkoon soija ja öljy. Laita lohenpalat muovipusseihin ja kaada marinadi niiden päälle. Anna maustua jääkapissa n. 2 tuntia.
2. Vispaa crème fraiche ja 1 rkl wasabitahnaa sähkövatkaimella keskenään. Mausta hyppysellisellä suolaa ja sokeria.
3. Ota lohet pois marinadipusseista (säilytä marinadi) ja grillaa niitä kuumassa uunissa tai hiiligrillillä noin 15 minuuttia. Voitele lohta marinadilla muutaman kerran kypsennyksen aikana.
4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta kalaliemi yhdessä vihannesten kanssa, lisää joukkoon keitetyt nuudelit ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lohi nuudeleiden ja wasabikastikkeen kanssa.