Lohta ja nuudelia wasabikastikkeella

Raikas japanilaistyylinen lohiateria maustettuna misokeitolla ja wasabilla.

  30-60min       Mieto       Vaikea     Annosmäärä
Ainesosat
400g Lohifileeta paloina
1pussi Blue Dragon Misokeittotahna
2rkl Blue Dragon Wasabitahna
1rkl Seesaminsiemeniä
1 Kananmunankeltuainen
1rkl Blue Dragon Japanilainen soijakastike
1rkl Ruokaöljyä
1dl Crème fraiche
100g Vihanneskrassia
4annoskerää Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g
2dl Kalalientä
200g Vihanneksia, ohuina suikaleina
Valmistusohje

1. Sekoita keskenään misokeitto, 1 rkl wasabitahnaa, seesaminsiemenet ja munankeltuainen. Vispaa joukkoon soija ja öljy. Laita lohenpalat muovipusseihin ja kaada marinadi niiden päälle. Anna maustua jääkapissa n. 2 tuntia.

2. Vispaa crème fraiche ja 1 rkl wasabitahnaa sähkövatkaimella keskenään. Mausta hyppysellisellä suolaa ja sokeria.

3. Ota lohet pois marinadipusseista (säilytä marinadi) ja grillaa niitä kuumassa uunissa tai hiiligrillillä noin 15 minuuttia. Voitele lohta marinadilla muutaman kerran kypsennyksen aikana.

4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta kalaliemi yhdessä vihannesten kanssa, lisää joukkoon keitetyt nuudelit ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lohi nuudeleiden ja wasabikastikkeen kanssa.

Saatat myös pitää näistä