HERKULLISET JA TERVEELLISET VIETNAMILAISET RULLAT

Rullaa tuoreita kasviksia ja katkarapuja Blue Dragonin riisipaperiarkkeihin ja dippaa ne haluamaasi kastikkeeseen. Kokeile ja ihastu!

  15-30min       Mieto       Helppo     Annosmäärä
Vietnamilaiset rullat ovat maultaan raikkaita ja rapeita syötäviä. Rullat valmistuvat vaivattomasti käärimällä kasvikset, katkaravut ja riisinuudelit riisipaperirullan sisään. Niitä on mukava valmistaa yhdessä koko perheen voimin! Rullat nautitaan dippaamalla niitä maun mukaan erilaisiin kastikkeisiin. Voit valita valmiita Blue Dragon kastikkeita tai kokeilla tehdä itse Vietnamilaista dippikastiketta.
Ainesosat
salaatin lehtiä suikaloituina
2 porkkanaa suikaloituna
0,5 kurkku suikaloituna
ituja
100g riisinuudeleita keitettynä
1-2pss katkarapuja
korianteria
minttua
Blue Dragon Spring roll wrapper Riisipaperi
Dippikastike
2 valkosipulin kynttä, ohuiksi siivuiksi viipaloituna
1 chilipalko viipaloituna
2rkl sokeria
3rkl Blue Dragon Kalakastike
3rkl limemehua
3rkl vettä
Kokeile näiden kanssa:
Blue Dragon Spring roll sauce
Blue Dragon Mango-Chilli sauce
Blue Dragon Makea chili dippikastike
Blue Dragon Makea chili & inkiväärikastike
Valmistusohje

1. Pilko ja suikaloita täytteeksi tulevat vihannekset ja sulata katkaravut.

2. Kasta riisipaperiarkki lämpimään veteen hetkeksi, ravista varovasti ylimääräinen vesi pois ja aseta se isolle lautaselle tai leikkuu laudalle.

3. Aseta täytteet riisipaperin päälle ja kääri rullaksi.

4. Dippaa rullat Blue Dragon Nuoc Cham Spring Roll -kastikkeeseen tai itse tekemääsi Vietnamilaiseen dippikastikkeeseen. Kokeile myös makeaa Blue Dragon Sweet Chili dippikastiketta.

VALMISTUSOHJE KASTIKKEELLE (suolainen) 1.Sekoita limemehu ja sokeri lämpimään veteen ja sekoita, kunnes sokeri liukenee.

2.Lisää kalakastike, chili ja valkosipuli. Anna maustua hetken.

3.Maistele ja säädä aineksien määrää oman makusi mukaan!

Saatat myös pitää näistä