Kalapihvit

Perinteiset Thaimaalaiset kalapihvit, jotka tunnetaan myös nimellä "Tod Man Pla", sopivat hyvin pääruoaksi mutta maistuvat myös kevyempänä ateriana.

  30-60min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
400g valkoista kalafileetä (nahatonta ja ruodotonta) esim. turskaa
1tl suolaa
2 kananmunanvalkuaista
2rkl Blue Dragon Punainen currytahna
1tl hienonnettua punaista chiliä
1dl Kookosmaitoa
120g Korppujauhoja
paistamiseen sopivaa öljyä
Valmistusohje

1. Soseuta kala suolan kanssa tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa 30 sekunnin ajan. Lisää joukkoon kanamunanvalkuaiset ja soseuta vielä 45 sekuntia.

2. Lisää joukkoon currytahna, chili ja kookosmaito ja soseuta seoksesta tasaista. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile seoksesta pieniä pihvejä ja paneroi ne Panko- tai korppujauhoissa.

3. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista pihvejä keskilämmöllä, kunnes ne ovat väriltään kullanruskeita.

Saatat myös pitää näistä