600g | lohta, pilkottuna 12 palaksi | |
2rkl | juoksevaa hunajaa | |
50g | fariinisokeria | |
4rkl | Blue Dragon Janilainen soijakastike | |
minimaissia, pilkottuna puolikkaiksi | ||
parsakaali pilkottuna | ||
porkkanaa viipaloituna | ||
2rkl | Blue Dragon Riisiviinietikka |
1. Sekoita hunaja, fariinisokeri ja soijakastike kulhossa. Lisää lohipalat ja laita marinoitumaan 10 minuutiksi.
2. Paista vihanneksia muutama minuutti korkealla lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita vihannekset lautaselle odottamaan.
3. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja paista lohipaloja 1 minuutti per puoli. Huom! Marinadin sokeri palaa helposti pohjaan.
4. Lisää loppu marinadi ja paista vielä muutama minuutti.
5. Nosta lohipalat pannulta lautaselle.
6. Lisää kuumalle pannulle riisiviinietikka, anna kiehahtaa ja valuta lohen päälle. Tarjoile vihannesten kera.