Japanilainen lohi

Japanilainen ruoka ei ole vain sushia. Tässä japanilaisittain valmistettu lohiresepti!

  15-30min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
600g lohta, pilkottuna 12 palaksi
2rkl juoksevaa hunajaa
50g fariinisokeria
4rkl Blue Dragon Janilainen soijakastike
minimaissia, pilkottuna puolikkaiksi
parsakaali pilkottuna
porkkanaa viipaloituna
2rkl Blue Dragon Riisiviinietikka
Valmistusohje

1. Sekoita hunaja, fariinisokeri ja soijakastike kulhossa. Lisää lohipalat ja laita marinoitumaan 10 minuutiksi.

2. Paista vihanneksia muutama minuutti korkealla lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita vihannekset lautaselle odottamaan.

3. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja paista lohipaloja 1 minuutti per puoli. Huom! Marinadin sokeri palaa helposti pohjaan.

4. Lisää loppu marinadi ja paista vielä muutama minuutti.

5. Nosta lohipalat pannulta lautaselle.

6. Lisää kuumalle pannulle riisiviinietikka, anna kiehahtaa ja valuta lohen päälle. Tarjoile vihannesten kera.

Saatat myös pitää näistä