Pihvivartaat japanilaisessa marinadissa

Grillattu naudanliha maistuu erinomaiselta japanilaisittain marinoituna!

  30-60min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
600g Naudanlihaa varraspaloina
2-4tl Blue Dragon Wasabitahna premium
1rkl hunajaa
2rkl Blue Dragon Janilainen soijakastike
1rkl Blue Dragon Seesamiöljy
1rkl Ybarra oliiviöljyä
8kappaletta liotettuja bambuvartaita tai grillitikkuja
salaatinlehtiä
vihanneksia maun mukaan
yrttejä
kermaviiliä
Valmistusohje

1. Sekoita keskenään wasabi, öljy, hunaja, seesamiöljy ja soija. Lisää liha ja anna marinoitua 30 minuttia huoneenlämmössä.

2. Anna ylimääräisen marinadin valua hetki ja lisää lihapalat grillitikkuihin.

3. Grillaa liha uunissa, grillissä tai grillipannulla ja tarjoile vartaat vihannesten ja kermaviilin kera.

Saatat myös pitää näistä