Sushi Nori Maki

Ohjeet perinteisen japanilaisen Maki sushin valmistukseen.

  30-60min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Jos haluat helpottaa sushiriisin valmistusta, kokeile Blue Dragon Boil-In-Bag sushiriisiä!
Ainesosat
1 Blue Dragon Sushiriisi
Blue Dragon Sushi Nori
1 Blue Dragon Wasabitahna
1 Blue Dragon Janilainen soijakastike
Haluamiasi täytteitä puikoiksi leikattuna esim. raakaa lohta tai kurkkua
Valmistusohje

1. Valmista sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Aseta merileväarkki sileä puoli alaspäin bambumatolle. Levitä arkille keitettyä, jäähtynyttä riisiä kolme neljäsosaa kattavalle alueelle.

3. Lisää rivi täytteitä, esim. lohta tai kurkkua. Levitä kalan päälle hyvin ohuelti wasabitahnaa.

4. Kostuta arkin tyhjää reunaa vedellä. Rullaa tiiviiksi rullaksi bambumaton avulla.

5. Leikkaa rulla terävällä ja kostutetulla veitsellä n. senttimetrin levyisiksi paloiksi. Kasta sushipalasia soijaan, johon on lisätty pikkuisen wasabitahnaa.

Saatat myös pitää näistä