Teriyaki-kanapullat

Japanilainen versio klassisista lihapullista!

  15-30min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
600 Broilerjauhelihaa
4rkl Blue Dragon Teriyakimarinaadi
3-5tl Blue Dragon Wasabitahna premium
2kynttä valkosipulia hienonnettuna
1rkl inkivääriä raastettuna
3 pientä sipulia hienonnettuna
1 kananmuna
2rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
1dl korppujauhoja
1tl suolaa
4annosta perunamuusia
Valmistusohje

1. Laita kaikki ainekset kulhoon ja mausta hyppysellisellä suolaa. Vaivaa taikina sekaisin, niin että se on tasaista ja notkeaa. Jos taikina tuntuu jähmeältä, lisää tilkka vettä.

2. Muotoile tasakokoisia lihapullia ja paista alhaisella lämmöllä kypsäksi.

3. Tarjoile perunamuusin kera.

Saatat myös pitää näistä