Teriyaki-broilerinkoivet salaattisipuleiden kera

Herkullisen broilerannoksen kruunaa kaunis esillepano

  30-60min       Mieto       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
600g broilerin koipifileetä tai rintafileetä
1dl Blue Dragon Teriyakimarinadia
1nippu salaattisipulia
4annoskerää Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g
puolikas suikaloitu purjosipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
grillitikkuja
limeä
Valmistusohje

1. Marinoi broileria teriyakimarinadissa n. 30 min.

2. Huuhtele ja puhdista salaattisipuli ja leikkaa siitä 5 cm:n pituisia paloja.

3. Poista broileri marinadista ja anna sen valua. Säästä marinadi. Asettele salaattispuli fileiden päälle ja rullaa ne kääryleiksi. Kiinnitä kääryleet kahdella grillitikulla. Tee vartaiden väleihin viillot ja grillaa niitä uunissa tai hiiligrillillä. (Jos käytät bambutikkuja, muista liottaa niitä ennen grillaamista).

4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä säästetty marinadi ja siivilöi se pienireikäisen siivilän läpi. Ruskista purjo ja valkosipuli, lisää joukkoon nuudelit ja kuumennettu marinadi.

5. Tarjoile broileri nuudeleiden ja limelohkojen kanssa.

Saatat myös pitää näistä