Teriyakikanaa ja valkosipulinuudeleita

Mieto kanaruoka herkullisesti valkosipulilta tuoksuvien nuudeleiden kanssa

  15-30min       Mieto       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
600g Broilerin fileetä
400 g Vihanneksia pieniksi paloiksi pilkottuna, tuoreita tai pakastettuja
1 purkki Blue Dragon Teriyaki ateriakastike
4 annoskerää Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g
2 Valkosipulinkynttä
Pala kesäkurpitsaa suikaloituna
Valmistusohje

1. Leikkaa broileri n. 1,5 x 1,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna öljyä kattilassa ja lisää joukkoon broileri ja vihannekset, ja anna ruskistua muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon ateriakastike ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min tai kunnes kana tuntuu kypsältä. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja suikaloi kesäkurpitsa pieneksi. Kuumenna tilkka öljyä wokki- tai paistinpannussa. Paista valkosipuli ja kesäkurpitsa korkealla lämmöllä, sekoita joukkoon nuudelit ja mausta suolalla. Tarjoile teriyakikana yhdessä nuudeleiden kanssa ja koristele annos tuoreilla yrteillä.

Saatat myös pitää näistä