Soijalohta wasabimuusin kera

Lohta japanilaisessa marinadissa, uudenlaisen lisukkeen kera!

  30-60min       Keskitulinen       Keskivahva     Annosmäärä
Ainesosat
Soijalohta wasabi600muusin kerag lohta, pilkottuna 4 annospalaan
3rkl Blue Dragon Janilainen soijakastike
1rkl Blue Dragon Riisiviinietikka
1rkl sokeria
1kg jauhoisia perunoita
1,5dl maitoa
2rkl voita
1-3rkl Blue Dragon Wasabitahna premium
Valmistusohje

1. Sekoita keskenään soija, riisiviinietikka ja sokeri. Lisää sekaan lohi marinoitumaan 20 minuutiksi.

2. Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

3. Lämmitä maito ja muussaa perunat sähkövatkaimella. Lisää perunoiden sekaan maito ja voi. Mausta muusi wasabilla ja suolalla makusi mukaan. Wasabia kannattaa lisätä varoen, se on todella voimakkaan makuista.

4. Paista lohta kuumalla pannulla 2-3 minuuttia per puoli, kunnes se on kauniin ruskistunut. Tarjoile wasabimuusin kera.

Saatat myös pitää näistä