Soijalohta wasabi600muusin kerag | lohta, pilkottuna 4 annospalaan | |
3rkl | Blue Dragon Janilainen soijakastike | |
1rkl | Blue Dragon Riisiviinietikka | |
1rkl | sokeria | |
1kg | jauhoisia perunoita | |
1,5dl | maitoa | |
2rkl | voita | |
1-3rkl | Blue Dragon Wasabitahna premium |
1. Sekoita keskenään soija, riisiviinietikka ja sokeri. Lisää sekaan lohi marinoitumaan 20 minuutiksi.
2. Kuori ja keitä perunat kypsiksi.
3. Lämmitä maito ja muussaa perunat sähkövatkaimella. Lisää perunoiden sekaan maito ja voi. Mausta muusi wasabilla ja suolalla makusi mukaan. Wasabia kannattaa lisätä varoen, se on todella voimakkaan makuista.
4. Paista lohta kuumalla pannulla 2-3 minuuttia per puoli, kunnes se on kauniin ruskistunut. Tarjoile wasabimuusin kera.