500g | Blue Dragon Sushiriisi | |
0,75dl | Blue Dragon Riisiviinietikka | |
0,75dl | hienoa sokeria |
1. Huuhtele 250 g sushiriisiä siivilässä huolellisesti. Laita riisit kattilaan ja lisää kylmää vettä niin, että riisit peittyvät. Anna seistä 20 minuuttia. Valuta vesi pois kattilasta.
2. Lisää 4 dl vettä, kiehauta varovasti ja vähennä sitten lieden lämpötilaa sekä laita kansi päälle. Anna hautua 10 min. tai kunnes kaikki vesi on haihtunut. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
3. Susheja varten mausta riisi 2 ruokalusikallisella Blue Dragon Sushi Su:ta tai vaihtoehtoisesti sekoita 2 ruokalusikallista sokeria 2 ruokalusikalliseen Blue Dragon riisiviinietikkaa ja lisää riisiin.